Cara Hilangkan Lenguh Dan Sakit Lutut Mak Ayah



Salam u olsss ..





MAK AYAH kita yang sudah beumur sangat memerlukan perhatian kita, Jadi sama samalah kita mengambil berat tentang mereka terutama keperluan kesihatan mereka.

Jadi kali ini saya nak kongsi sedikit tentang cara menghilangkan kesakitan mereka dan cara meningkatkan kesihatan mereka.




Pemakanan yang sihat adalah KUNCI kepada kesihatan mereka..

Walaupun begitu, mungkin sangat susah bagi kita menjaga pemakanan mereka kerana kita tinggal berjauhan.

Jadi, sebagai STUDENT sains kesihatan yang MEMPELAJARI tentang keadaan badan manusia apabila mereka berusia,

Saya ingin berkongsi kepada anda semua tentang kesan aging kepada ibu bapa kita.

Yang paling ketara akan berlaku ialah KESAKITAN PADA SENDI.

Jadi siapa  pembaca di sini yang mempunyai masalah kesihatan sendi, ada masalah sakit-sakit sendi.. atau mak ayah yg selalu sangat malam2 mengadu sakit lutut ??


JIKA ada..

Teruskan membaca yer..

Sebab ada sesuatu menarik yang ingin saya kongsikan.

Kita sebagai anak mesti kesian sangat kan bila mak ayah kita mengadu sakit-sakit, jalan pun terhad siap kene pegang2 dinding lepas tu kalau dah duduk lama kemudian nak bangun pun mak ayah kita tahan2 sakit, kesian sgt2.. paling kesan bila mereka nak solat, terpaksa tahan sakit demi nak khuyu'kan diri masa solat..



Jadi meh diela share sikit tentang simptom2 sendi yg tidak sihat. Berlaku :

! Ketegangan
! bengkak
! kesakitan
! lenguh



Jadi bagaimanakah cara mengatasi masalah ini ?




Di sini diela nak kongsi satu penawar yg sedang di PROMOSI HANGAT berkelulusan KKM sekarang iaitu Advance Joint Health Tablet. Ini supplement taw, opps bukan ubat yer, takde drug so takde kesan sampingan la...

KELEBIHAN :

# Untuk sakit tulang dan sendi.

# Meningkatkan sokongan kusyen sendi.

# Memelihara tulang rawan.

# Membina tulang rawan.

# Membina lendir untuk melincirkan sendi.

# Memberi kekuatan dan struktur terhadap sendi.









TUKAR JENAMA MAMPU MENGUBAH HIDUP ANDA.

Pm/wsp 0133136199 untuk informasi dan order yer..
Untuk konsultasi pun di alu-alukan. Tak payah segan-segan, terus wsp, cara nak wsp, make sure beri salam dan senyum comel2 yer.. hehe, tak laa... diela open untuk perkongsian tentang kesihatan, sebab sy student sc kesihatan, my vision is to be a caring Health Care.



Shaklee~ Better you better world !

No comments:

Post a Comment

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI